Negospodarno ravnanje z vašimi delovnimi sredstvi (stroji, opremo, avtomobili…) s strani delavcev je pogost pojav ne samo v Sloveniji, temveč po celotnem svetu. Takšno ravnanje povzroča vam delodajalcem precejšnjo škodo, preprečevanje le te pa je praviloma zelo težko.

Da bi kvalitetno in nepristransko potrdili ali ovrgli sum negospodarnega ravnanja z vašimi sredstvi, je najem detektiva ena od bolj učinkovitih metod. Angažiranje detektiva v postopku ugotavljanja tovrstnih zlorab pa lahko tudi preventivno vpliva na ostale zaposlene. Na koncu koncev pa vam dokazi, katere bo za vas zbral detektiv, omogočajo potrditev vaših ugotovitev in zmago na sodišču.

Detektiv vam bo svetoval, vam na terenu pridobil dokaze (tudi video ali slikovne) o zlorabi, o tem napisal poročilo, pri tem pa vam zagotavlja 100% diskretnost. 

Za vas izvajamo tudi odkrivanje in dokazovanje ostalih kršitev disciplinske odgovornosti (zloraba bolniške, alkohola, mamil, kraje iz skladišč, kraje iz pisarn, zlorabe potnih stroškov, nepravilno beleženje delovnih ur…)!

Še danes se nam pridružite na naši Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international